| 

 | 

Pestävät antimikrobi näppäimistöt

  Silikoni, Kalvo   Metalli, Carbon   TrueType   Ohjelmoitavat   Yhteydenotto  

Antibakteeri näppäimistöt mikrobien torjunnassa

Uutiset HAI-infektioiden ( Hospital Acquired Infections ) leviämisestä nostavat tietoisuutta puhtaanapidon tarpeellisuudesta. Seal Shield™ pestävät näppäimistöt ja hiiret ovat vastavat näihin haasteisiin. 100% Vesitiivis - Astianpesukoneen kestävä Varma tapa puhdistaa näppäimistöt, hiiret ja kaukosäätimet on niiden pesu astianpesukoneessa, tai harjaaminen pesuainevedessä pesualtaassa - SealShield on suunniteltu pestäväksi; SealShield täyttää IP68 standardin vaatimukset  [ IP LUOKAT ].

Antimikrobinen ! SILVER tuotteet sisältävät ainutlaatuisen SILVER SEAL™ suojauksen, jossa hyödynnetään luontaisia, puhtaita hopea-ioneita. Näin saavutetaan turvallinen, epäorgaaninen antimikrobinen vaikutus, joka ehkäisee turvallisesti mikrobi-kasvua ja vähentävän hajua aiheuttavien bakteerien leviämistä.

Silver Seal™ on aito true-type näppäimistö, IP68 pöly/vesitiivis - pestävä ja nesteeseen upotettavissa. Silver Surf™ näppäimistössä on kannettavasta tuttu matala näppäinprofiili ja pikanäppäimet. Saatavana langallinen ja 2.4 GHz langaton versio sekä SEAL PAD™ tasohiirellä ja kortinlukijalla varustetut mallit. Silver Surf™ Mouse is a fully submersible, washable laser mouse with a unique SEAL GLIDE™ scroll feature - offered in 2.4 GHz wireless and corded versions.

SealShield - Pesu tiskialtaassa tai -koneessa

SilverSurf multimedia näppäimistö ja SilverSeal perinteinen Truetype näppäimistö

©2010 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200, fax. 09-271 2210  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged